Alle nieuwsberichten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Forum Hadriani is terug op het hoogste niveau. Afgelopen zaterdag heeft de Drumfanfare, tijdens het marsconcours in Schiedam, de eerste prijs behaald in de hoogste divisie.

De afgelopen maanden heeft Forum Hadriani hard gewerkt aan de marsexercitie, onder leiding van mars- en showinstructeur instructeur Ronald Krassenburg. Natuurlijk kon de Drumfanfare zich uitstekend op straat laten zien maar voor een concours is meer nodig. De loop- en bochten technieken werden op de repetities flink aangescherpt. Tijdens de komende intocht van Sinterklaas in Rijswijk en de Vruchtenbuurt in Den Haag zal dat ook goed te zien zijn.

In het verleden speelde de Drumfanfare altijd op het hoogste niveau in de marsdivisie. De afgelopen jaren was het er niet van gekomen zodat het afgelopen zaterdag voor het eerst in twaalf jaar was dat Forum Hadriani weer op concours ging. Op het concours in Schiedam speelde de Drumfanfare de mars ‘The King’s Squad’ van Richard Waterer. Forum was als eerste aan de beurt en zette een goede prestatie neer. Daarna was het wachten tot ook de andere korpsen zich gepresenteerd hadden. Aan het einde van de middag was de prijsuitreiking en maakte de jury bekend dat de Drumfanfare met 83,67 punten de eerste prijs had behaald waarmee de Drumfanfare van Forum Hadriani weer bewees in de hoogste marsdivisie thuis te horen.

Foto 1 De Drumfanfare in actie tijdens het marsconcours
Fotograaf Wim Wennekes

Foto 2 De eerste prijs van het marsconcours
Fotograaf Hilbert van Essen