Alle nieuwsberichten

Vrijdagavond 19 december gaf de Harmonie van Forum Hadriani een kerstconcert. In een sfeervol verlichtte en stampvolle zaal speelde de Harmonie bekende en minder bekende kerstmelodieën. Begonnen werd met de vierdelige 'Christmas Suite' van Jacob de Haan. In deze suite zijn veel bekende kerstliederen samengebracht. Natuurlijk ontbrak de 'Carol of the drum' (Katherine Kennicott Davis, 1941) niet, met als solist drummerboy Roel Koppe.


Ook de harmonie van muziekvereniging Forum Hadriani gaat met de tijd mee, aldus de woorden van dirigent Martien Visker. Daarop bracht de Harmonie het stuk 'Christmas today'. Een verzameling kerstliederen van over de hele wereld. Daarna van Willy Houtvast het spetterende 'A Swinkling Christmas' met toppers als Let It Snow , White Christmas! en Rudolf The Red Nosed Reindeer. Het nummer 'Give us peace' (Dona Nobis Pacem) speelde de Harmonie met solo's op trompet door Ruud en John.


Natuurlijk was er voor de stampvolle zaal gelegenheid om enkele bekende kerstliederen mee te zingen. Na de klassieker 'White Christmas' werd het concert afgesloten met het 'Ere zijn God'.

FOTO LATER INVOEGEN

 

Foto De Harmonie in de sfeervol verlichte concertzaal
Fotograaf Hilbert van Essen