Harmonie

De Harmonie bestaat al sinds 1896 en is daarmee het oudste onderdeel van Forum Hadriani. De 30 leden bespelen verschillende blaasinstrumenten, zoals klarinetten, trompetten en saxofoons en slagwerk, zoals drums en percussie. De muziekstukken die we spelen, variëren van klassiek tot modern uit onder andere films en musicals. Ook de populaire muziek staat op ons programma. Het hele jaar door treedt de Harmonie ongeveer 6 keer op: bij het Jaarconcert (samen met de andere onderdelen), tijdens de dodenherdenking op 4 mei bij het monument in Leidschendam-Voorburg en elk jaar sluiten we af met een bijzonder en sfeervol kerstconcert.

Muzikale leiding

Vanaf 1 oktober 2023 staat de Harmonie onder leiding van Johan Noothout. Vol passie en gedrevenheid brengt Johan de Harmonie stapje voor stapje naar een hoger muzikaal peil, maar heeft daarbij altijd oog voor het kunnen van elke individuelke muzikant. Johan is afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium met trombone als hoofdinstrument.

Kom kennismaken!

Nieuwe leden, jong en oud, zijn van harte welkom en nodigen wij graag uit voor een muzikale kennismaking tijdens onze repetitie op vrijdag van 20.00 – 22.00 uur op Oosteinde 16 in Voorburg.

Harmonie Orkest boeken?

Geef je boeking tijdig aan ons door. We bespreken graag al je wensen.

Meer weten?
Mail ons gerust: info@forumhadriani.nl