Harmonie

De Harmonie bestaat al sinds 1896 en is daarmee het oudste onderdeel van Forum Hadriani. De 30 leden bespelen verschillende blaasinstrumenten, zoals klarinetten, trompetten en saxofoons en slagwerk, zoals drums en percussie. De muziekstukken die we spelen, variëren van klassiek tot modern uit onder andere films en musicals. Ook de populaire muziek staat op ons programma. Het hele jaar door treedt de Harmonie ongeveer 6 keer op: bij het Jaarconcert (samen met de andere onderdelen), tijdens de dodenherdenking op 4 mei bij het monument in Leidschendam-Voorburg en elk jaar sluiten we af met een bijzonder en sfeervol kerstconcert.

Muzikale leiding

Sinds september 2019 staat Patricia Kerkdijk voor ons Harmonie orkest. Serieus als het moet, humoristisch als het kan, maar altijd gedreven en stimulerend. Om juist díe klank in ons orkest te krijgen die ze wil horen, legt ze ook veel dingen uit. Leerzaam dus! Patricia is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en speelt zelf dwarsfluit. Haar motto is “fouten maken is niet erg, als je maar met passie speelt”.

Kom kennismaken!

Nieuwe leden, jong en oud, zijn van harte welkom en nodigen wij graag uit voor een muzikale kennismaking tijdens onze repetitie op vrijdag van 20.00 – 22.00 uur op Oosteinde 16 in Voorburg.

Harmonie Orkest boeken?

Geef je boeking tijdig aan ons door. We bespreken graag al je wensen.

Meer weten?
Mail ons gerust: info@forumhadriani.nl