Muziekles

Wil je een instrument leren spelen? Of heb je dat eerder gedaan en wil je het weer oppakken?

Forum Hadriani verzorgt muzieklessen op blaasinstrumenten en slagwerk. Voor als je net begint maar ook als je al redelijk kunt spelen. Je kunt les nemen als je 8 jaar bent of ouder. Ook volwassen leerlingen zijn van harte welkom.

De lessen worden gegeven door gekwalificeerde docenten die vaak zelf ook in een (beroeps-)orkest spelen.

Samen muziek maken

Een instrument spelen wordt pas echt leuk als je samen speelt met anderen. Dat is erg gezellig en super leerzaam. Als je een tijdje les hebt gehad, is het dus een mooie volgende stap om in een orkest te gaan spelen. Dat kan bij ons jeugdorkest Foriani (tot 16 jaar), of bij onze Show- & Marchingband, Harmonie of Eastend 16 Swing Band.

Les op blaasinstrumenten

Onze docenten geven les op de trompet, trombone, bariton, hoorn, saxofoon, klarinet en fluit.
Dit zijn de blaasinstrumenten die geschikt zijn voor bijna alle muzieksoorten: of het nu pop en rock is, jazz of klassiek. Bij Forum Hadriani kom je al deze muzieksoorten tegen, en ook muziek uit films of musicals

Les voor slagwerk

Slagwerk is er in vele soorten en maten. Zo heb je in een marchingband tamboers, grote trom en bekkens. In de harmonie zie je ook pauken, bongo's en melodisch slagwerk, zoals klokkenspel en xylofoon. In de harmonie en de swingband zie je bovendien een drumstel, met snare drums, bass drum en cymbals. Als je les hebt, leer je alles over ritmes en de technieken die je nodig hebt als slagwerker.

Goed om te weten
  • Het is niet noodzakelijk om je eigen instrument mee te nemen. Je kunt ook een instrument van ons in bruikleen krijgen.
  • Les is wekelijks een duo les van 30 minuten of als er geen leerling van gelijk niveau is alleen 20 minuten.
  • Locatie is het thuishonk van Forum Hadriani aan het Oosteinde 16 in Voorburg.
  • Lesgeld € 29,00 per maand, € 87,00 per kwartaal, € 348,00 per jaar.
  • Daarnaast betaal je contributie.
  • Tijdens schoolvakanties wordt geen muziekles gegeven.
Kom eens kijken bij onze repetities!
Ben je nieuwsgierig en wil je ons aan het werk zien? Kom dan een keer kijken tijdens onze repetities op het Oosteinde 16 in Voorburg.

Meer weten?
Mail ons gerust: info@forumhadriani.nl