Hoera! Wij zijn 125 jaar!

Het is zover! Op 1 mei 2021 vieren wij ons 125 jarig jubileum! En waar er iemand jarig is, wordt er feest gevierd. We hadden daar een heel draaiboek voor klaarliggen. De pandemie heeft helaas roet in het eten gegooid, maar we laten ons niet uit het veld slaan! In die 125 jaar heeft de vereniging twee wereldoorlogen overleeft. Muziek is er altijd en overal. Muziek verbindt. In mooie tijden maar ook in moeilijke tijden. Op een aangepaste manier zullen we van ons laten horen, en zodra het weer kan zal het jubilieum op grootse manier worden gevierd. 1 mei 2021 is een dag om te vieren, en een start van een mooi jubileumjaar. Wij hopen dat we dat samen met jullie mogen uitdragen.

Digitaal proostmoment

Omdat we geen écht feest kunnen vieren met onze leden, heeft het bestuur van de vereniging onze leden, instructeurs en onze dierbare groep vrijwilligers, persoonlijk een attentie bezorgd. Zie de collage hiernaast. Op 1 mei 2021 proostten wij op het jubilieum! Zonder onze leden en vrienden bestaan wij namelijk niet. Proost!

Jubilieumvideo met Theo Koppe Sr.

Op ons gloednieuwe YouTube kanaal hebben we een korte jubileumvideo geplaatst. Tijdens de voorbereiding vonden we promotiemateriaal uit 1990, inmiddels 31 jaar geleden. In deze video is Theo Koppe Sr., jaren de Tambour-maître van de toenmalige Drumfanfare, aan het woord. Dat de familie Koppe een belangrijke rol speelden én spelen bij ons 125 jarig bestaan, is voor veel mensen bekend. De mooie woorden van Theo, de passie die hij had voor de vereniging, is tijdloos. Theo is helaas niet meer onder ons, maar op deze manier tóch nog een beetje bij ons.

Jubilieumvideo

Meer weten?
Mail ons gerust: info@forumhadriani.nl